Mint azt a rendszeres olvasóink tudják, az elmúlt hét szombati napjáig még létezett a blogon egy olyan bejegyzés, amelyet Jocó barátunk készített. A post "Bagoly mondja verébnek, hogy köcsög" címmel látott napvilágot. A kép a Békafütty vezérét, Ervint ábrázolta alvó pózban.

Nos, a mi szeretett huligán parancsnokunk, Jocóka megijedve a Békás fenyegetésektől, törölte a teljes postot, ami ellenkezik az alapelveinkkel. No de kicsit tovább elemezve a történteket, megállapíthatjuk, hogy érthetetlen kőkeménységéről és alkoholimádatáról ismert szurkoló társunk viselkedése. Jocóka ugyanis a címben olyan témát feszegetett, ami az ő esetében is elérte a kívánt "vissza nyalt a fagyi" effektust. Mint ismeretes: Jocó előszeretettel kérdőjelezi meg mások nemi identitását, amivel önmagában nem is lenne baj, csakhogy kiderült a szörnyű igazság! Az elmúlt szombat esti Békafüttyös party során homlokzat festésre is sor került. A képek önmagukért beszélnek, amelyek közül ezúttal csupán egyet szeretnék megosztani veletek.

Vigyázat, a gyengébb idegzetűek számára sokkoló látványt okozhat!!!  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ultrasfika.blog.hu/api/trackback/id/tr682373750

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

UltrasJocó 2010.10.15. 12:50:27

Köszi fenyő xDD
Bíztam benned xDD
Nincs harag :-D Feltámadok halottaimból xD

Ultras Bali 2010.10.15. 12:51:58

Így jár az aki posztot töröl! :D
süti beállítások módosítása