Mint tudjátok, a bajnokság végeztével beindult az átigazolási időszak. A ZF-Eger csapata két egykori Vasasos játékost igazolt az új idényre, Hosnyánszky Norbert és Kis Gábor személyében. Ezzel egyből bajnokesélyessé lépett elő szeretett csapatunk, ugyanakkor a nagy rivális angyalföldi alalulat is alaposan bevásárolt a nyáron. Visszatért dr. Steinmetz Barnabás, rajta kívül pedig egy horvát világbajnok, Miho Boskovics is a piros-kékekhez írt alá. A legnagyobb fogást mégsem az említett játékosok jelentették, ugyanis a háromszoros olimpiai bajnok Kiss Gergely névrokona is a Földi-klán tagjává vált. A Jocókaként ismert játékos Egerből indult el, ami után a főváros irányába vette az irányt. Végül visszatért a gyökereihez a hevesi megyeszékhelyre, de az elmúlt szezon végén már érezni lehetett, hogy ez az állomás sem tart majd sokáig hősünk életében. Ennek leginkább érezhető jele a 2009/2010-es férfi OB I-es döntő ötödik, mindent eldöntő összecsapása utáni esemény volt, amikor is Jocó nem tudott uralkodni érzelmein a Vasas bajnoki címét látva és, mint álruhás Eger-drukker végül addig "vadászott", amíg nem sikerült szereznie egy Vasas-sálat, hogy azon élhesse ki örömét.

A zuhanyhíradó beszámolói szerint Kiss Gergely (Jocó) a kontraktus megkötése előtt hosszasan tárgyalt Méhes Jenővel, a Vasas szakosztályvezetőjével a szerződés időtartamáról. A beszélgetés jól végződött, (lagalábbis mindekét fél kielégülten és dohányozva jött ki a tárgyalószobából) így Jocóka a fővárosba igazolt.  

A bejegyzés trackback címe:

https://ultrasfika.blog.hu/api/trackback/id/tr412140832

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fenyő-All in 2010.07.09. 15:17:12

Abszolút semmi duzzogás...
Na, Jocóka! Hogy tetszik?

Ultras Robi 2010.07.09. 15:21:13

Ez állati már siratunk is Jocó :D
A rangadón szeretettel várunk :D Majd csinálunk valami frappáns kiírást :D:D:D:D

Fenyő-All in 2010.07.09. 17:03:10

De ugye most már mindenki érti, hogy miért kellett neki az a Vasas-sál!?

UltrasJocó 2010.07.10. 14:52:25

@Fenyő-All in: Hogy arra kösselek fel egyszer? xDD
Te vagy az újságíró te mász nyalni a lukát mindenkinek riporté xDDD
süti beállítások módosítása