Meg nem erősített források szerint a hétvégén történt újabb arcfestés,az UltrasEger fika részlegének a számlájára írható... Az áldozat neve meg nem erősített forrás szerint UltrasKalló!! Aki számára gyüjtést rendezünk,mivel lelkileg nem bírta feldolgozni a történteket így meg nem erősített forrás szerint a mai napig pszihológus általi kezelésre szorul! Részletek a szerk. ben!
A lehetséges gyanúsítottak a már így is listán szereplő immáron új néven szereplő
HuligánBali
HuligánJocó
HuligánMárkó

Kérjük aki látja őket azonnal hívja a rendőrséget ill szerkesztőségünket, hogy tudjunk tudósítani! A rendőrségtől kapott fantomképek alapján íme az elkövetők!


 

A bejegyzés trackback címe:

https://ultrasfika.blog.hu/api/trackback/id/tr812160179

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ultras Bali 2010.07.19. 15:33:05

A bal felső srác,HuligánJocó vagy hogy hívják!
Sapkában szokott járkálni,azért nem ismertem fel elsőre és írtam hamarabb!

KALCSI 2010.07.20. 16:39:28

Meg nem erősített források szerint Huligán Jocó egy Egerhez közeli telepűlésen lakik és hétvégente Egerben szokót szórakozni a többi bűntársával eggyüt! Legtöbb szemtanú szerint a leggyakoribban látogatott szórakozó helye a "Békafütty" nevezetű kocsma ahol elég sok alkohol elfogyasztása mellett szokta tőlteni a szombatjait! Ha valki netalántalán felismerné a fantomkép alapján e illetőt kérem jelentkezzen miharabb Ultras Kaló nevezetű uriembernél. Segítségüket előre is köszönjük

UltrasJocó 2010.07.24. 12:30:57

xDDD
Értesítelek amint tudok valamit :-D
süti beállítások módosítása